Hej alla elever i 9D!

Imorgon onsdag 1 juni är det avslutningsfest i ”Gyllene gaffeln”, dvs matsalen kl 18.30. På torsdag börjar eleverna 9.50, så att de ska kunna sova ut efter avslutningsfesten.

Läxor:

Onsdag: Franska, redovisning (några redovisar på torsdag). De sista redovisar i fysik, om Universum.

Torsdag: Spanska nationella prov

Fredag: So namngeografi

Tyska, starka verb.

Klassresan! Eleverna samlas fredag 3/6 , samling 14.20 vid Mälarhöjdens T-baneuppgång, åker kl 14.30.  (Fredag till söndag, Ålstäket Värmdö.)

OBSERVERA! Se till att lämna tillbaks alla skolböcker, eventuella datorer och biblioteksböcker!

Sista skolveckan, v 23!

Måndag: Ledigt p.g.a. Nationaldag.

Tisdag: Lektioner enligt schema. På eftermiddagen målar eleverna lakan som ska vara utsmyckning till avslutningen.

Onsdag: Årskursens dag. Vi kommer att ha en trevlig dag i Vinterviken!

Torsdag: Avslutning!  SAMLING 8.30 på skolgården där det kommer att vara sånger, tal och liknande ca 1 timme. Därefter fortsätter avslutningen i sal C205. Vi beräknas vara klara ca 11.00.

Trevliga sista dagar i grundskolan! MVH Calle