Hej alla elever och föräldrar i 9D!

Ursäkta sent veckobrev. (Jag kunde tyvärr inte logga in och skriva tidigare i veckan pga VAB och tekniskt strul…)

Idag torsdag  var det schemabrytande dag och vi bjöds på en fantastisk föreläsning om våldtäkt, diskussion och pluggtid, mm.

Imorgon fredag eftermiddag kommer Inga Roos att vikariera under matematiklektionen. Eleverna kommer att få ett häfte med ”roliga” och mycket nyttiga blandade uppgifter. Några av uppgifterna kommer vi att jobba med nu direkt, resten är mer gymnasieförberedande, så de kommer vi att jobba med de sista skolveckorna. (Dessutom mattedirekts styva linan-uppgifter.)

På måndag kommer jag att vara föräldraledig och då kommer Peter Högström som jobbar på skolan att vikariera.

Läxa 9No2 och 9No5 tisdag: Plugga in ord om Universum.

Torsdag och fredag 5/5 – 6/5 är ledigt från skolan. (tråkigt!)

MVH Calle Ersmark