Sista veckan ser ut såhär:

Tis 7/6

Ingen musik utan start 9.30 med språk/NO. På förmiddagen städar vi ur skåp och slänger samt samlar ihop för att ta hem. Kolla gärna lite extra hemma så att det inte ligger skolböcker eller böcker från biblioteket kvar. Allt ska åter till skolan. Efter lunch förbereder vi det lakan som 9c får att måla på. Ett sätt att undvika att det ”pyntas” på ett osnyggt vis på skolgården inför avslutningen. Dessa lakan från de 5 avgångsklasserna kommer att pryda C-huset på torsdagen.

Ons 8/6

Årskursens dag i Vinterviken med 5-kamp. Klassen väljer ett tema och klär ut sig samt tävlar mot de andra klasserna i vår berömda 5-kamp. Matsäck behövs den dagen. Tid:  10-ca 14. Eleverna får själva ta sig till och från Vinterviken.

Tors 9/6

Avslutningen: 9c samlas i C120 kl 8.15 innan vi går ut till skolgården där programmet börjar kl 8.30-ca 9.15. Efteråt går vi tillbaka till klassrummet där vi dukat upp för ett tårtkalas som eleverna ordnar.

Föräldrar är välkomna att vara med i klassrummet om man vill och kan, det blir trångt med det går bra. Efter att vi sagt hejdå till varandra så äger den traditionella gruppkramen rum ute på skolgården ca 10.45/11.00 och så länge det nu tar… Förbered gärna med en näsduk eller två…

Sedan är skoltiden på Mälarhöjden över för våra elever. Sommarlovet tar vid. Betygen postas hem som vanligt, och går ju direkt in till gymnasieantagningen för registrering.